Școala de șoferi în Petroșani – Instructor auto Cristi Rădescu

școala de șoferi în PetroșaniDacă ai ajuns pe pagina asta, sper că ești din Valea Jiului și te interesează să faci școala de șoferi în Petroșani. Cum am scris și în pagina despre mine, sunt instructor auto pentru categoria B. Dacă te-ai decis că vrei să înveți să conduci, contactează-mă!

Ca să fiu mai direct, uite cum stă treaba! Vrei permis de conducere? Trebuie să înveți să conduci! Iar asta presupune să faci școala de șoferi. Vei face un curs de legislație rutieră, și vei face minimum 30 de ore de conducere. La finalul cursul dai un examen teoretic din legislație și o proba practică cu mașina de școală și un examinator în dreapta. Pentru noi cei cu școala de șoferi în Petroșani examenul de legislație se dă la Deva, iar proba practică pe străzile din Petroșani.

Dacă te hotărăști să faci școala cu mine orele de conducere le vom face cu „bolidul”. E un Renault Clio pe benzină de care am grijă să fie mereu în perfectă stare de funcționare și sunt convins că o să-ți placă! Cursul de legislație o să-l faci la Școala de Șoferi MARA. Durata școlii este de minim 4 săptămâni de la data înscrierii, după care urmează examenul. Ia în calcul aproximativ o lună și jumătate – 2 luni până la permisul de conducere!

Legat de examen, sunt convins că ai auzit tot felul de povești dramatice. Îți spun că sunt doar povești și te asigur că sunt foarte înflorite, așa că nu-ți fă griji! Dacă ști să conduci vei lua permisul, iar scopul meu în școala de șoferi e să te învăț pe tine să conduci în siguranță astfel încât să promovezi examenul, să dobândești permisul de conducere, și să-l folosești sănătos mulți mulți kilometri! Că tot vorbeam de povești dramatice, am mai scris un articol despre școala de șoferi, dacă ai timp, citește-l, ți-ar putea fi de folos! Când spun [highlight]să conduci în siguranță[/highlight], nu mă refer doar la examen, e important și pentru tine ca viitor conducător auto.

Dosarul! Bineînțeles că trebuie să pregătești și un dosar care va conține următoarele:

  • Cerere de înscriere.
  • Copia a actului de identitate.
  • Fișă medicală.
  • Aviz psihologic școala de șoferi categoria B.
  • Cazier judiciar cu mențiunea „Pentru examen de conducere auto”.
  • Chitanță taxă pentru permis de conducere – se plătește la Deva când dai examenul la sală și costă 68 de lei.

Și ca să lămurim de la bun început, nu îți voi aranja/rezolva eu nici fișa medicală și nici avizul psihologic(după cum probabil ai auzit că se mai practică)! Fișa medicală o vei face la policlinică iar psihologicul la psiholog!

Și încă ceva! Nu mă lua cu „dumneavoastră” sau „domnule”! Nu sunt nici bătrân și nici „dom’ profesor”! Sunt doar Cristi, instructor auto!

Pentru informații suplimentare sună-ma la 0788405857(e Vodafone), sau oprește-mă pe stradă când vezi „bolidul”, sau trage-mă de mânecă dacă ma vezi la cafea, și îți povestesc mai în detaliu tot ce te interesează legat de școala de șoferi în Petroșani!

De asemenea, ai putea dori...

16 răspunsuri

 1. claudiu spune:

  cat costa acum scoala de soferi ?

 2. Alexandru Varga spune:

  pana la ce varsta se poate obtine permisulde conducere?

  • Cristi spune:

   Conform legislației în vigoare nu există limită maximă de vârstă, doar limită minimă. Atâta timp cât pe fișa medicală scrie „apt pentru conducerea autovehiculelor” din categoria respectivă, se poate obține permisul!

 3. george spune:

  ai uitat un amanunt esential. cat costa acum scoala pe care o propui, ce se poate intinde , ca si timp, pe doua luni de zile….

 4. mirela spune:

  Buna,

  Intrebare, eu locuiesc in Bucuresti dar am C.I. de Petrosani si nu vreau sa imi fac viza de flotant. Se pot face ore suplimentare dupa ce as termina cursurile in Bucuresti? Este de actualitate faptul ca examenul scris se da la Deva??

  Mersi!

 5. Cristi spune:

  Il cunosc pe Cristi de o zi !Mi-a lasat o impresie foarte buna …Am multe relatii in valea jiului…Iar el este unul dintre acei oameni care cu siguranta stie cea ce iti doresti Tu …!!!

 6. Ildi spune:

  Bună,
  As vrea sa stiu daca mai functioneaza scoala aceasta de soferi si cit costa.

 7. Flavius spune:

  Daca sunt din Gjorj si stau in chirie aici in Petrosani pot da de permis aici ?

 8. Andrei spune:

  Pentru A1 nu faceti ?

 9. Ionel spune:

  salut Cristi bana seara numele meu este Chirca Ionel si ma intereseaza daca imi poti spune .Care este minimul de timp in care se poate lua permisul. cat costa pentru categoria B . cat costa pentru categoria A. Si care este limita claselor de invatamant. Din cate se aude.Este nevoie de minim 10 clase pentru a da permisul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.