Cum să-ți alegi un instructor auto bun pentru școala de șoferi

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. Tina spune:

  Pacat ca nu mai esti instructor in Timisoara! Blog-ul tau e minunat si, din pacate, ma regasesc total in el, ca eleva a unei scoli de soferi care a picat cu brio a doua oara examenul de traseu! Toate cele bune

 2. Daniela C. spune:

  Despre instructorul Birzan Caludio… Exceptional, de o calitate deosebita! Foarte sugubat,cu simtul umorului, dar inteligent si toba de meserie, serios in ceea ce face. Are mare lipici la meseria asta, este laborios si cu dumnealui n-ai cum sa nu dai rezultate. Ii multumesc mult, avem nevoie de astfel de profesionisti.

  • Cristi spune:

   Dacă spui tu că ți-ai făcut toate cele 30 de ore de conducere, și ai semnat după fiecare ședință pe caietul cursantului și pe foaia de parcurs completate real la fața locului, și nu intermediază vânzări de permise atunci nu te pot contrazice pentru că nu îl cunosc.
   Totuși, dacă ți neapărat să-i faci reclamă, ar fi mai bine să spui și din ce oraș este, deși articolul acesta eu nu l-am scris cu scop publicitar!

 3. Sonia spune:

  Buna ziua,
  Instructorul meu este exact acelasi tip de om ca domnul descris in articolul de mai sus. Pe 9 decembrie am traseul la Carol si sper sa nu pic din cauza emotiilor.
  PS: la prima sedinta suplimentara cu dansul (scoala am facut-o cu alt instructor…) mi- a murit motorul de vreo 20 ori, insa domnul nici macar nu a ridicat tonul la mine.
  Este un om excelent, facut pt meseria asta, foarte foarte foarte rabdator.
  Daca doriti numarul dansului de tel, scrieti aici. Numele lui este Sorin Dorobantu.

  O zi buna

 4. Juravle spune:

  @Sonia: Pai, ai luat permisul pana la urma? Eu am picat la traseu (din nou), am facut cu instructor Trifu, pe care nu il recomand si pe care l-am schimbat, evident. Tot la Carol am dat examen..

 5. Lavinia spune:

  Buna ziua!V-am citit articolul si mi se pare interesant.Mi-ar fi de folos daca mi-ati putea recomanda un instructor profesionist si pasionat de ceea ce face.Va multumesc anticipat!

 6. Tisan spune:

  Eu doresc numărul lui , ca eu vreau sa imi schimb instructoru, e de la scoala Alfa?

 7. titisor58 spune:

  Asa este, are dreptate domnul Cristi si va redomand scolile formate din fostii instructori independenti,reorganizati pe noua lege 733 din 2013,intrucat sunt oameni seriosi care trag cu greu pentru a scoate elevul pentru examen. In Bucuresti stiu o scoala numita Birgoveanu Dumitru P.F.A. de unde am primit informatii complete,are preturi rezonabile,si el ca om este OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.