Despre mine

CristiAici ar trebui să scriu câteva cuvinte despre mine. E cea mai grea pagină de scris din tot site-ul. Ei bine, îmi dau toată silința să scriu câte ceva…

Mă numesc Cristian Rădescu, m-am născut în 1985 în Petroșani și sunt instructor auto categoria B.

Profesie? Ce să spun, am studiat informatică. În 2006 am înființat Dynamic Mediart SRL, o firmă cu profil de creare pagini web și software. A mers o vreme, dar m-am reprofilat. Încă mai fac din când în când câte un site, dar mai rar că nu prea îmi mai permite timpul. Domeniul auto m-a atras dintotdeauna. Sunt și eu unul din cei care a luat permisul de conducere în prima zi în care mi-a permis legea să dau examen. Între timp l-am mai schimbat de câteva ori ca să-i mai adaug litere.

Instructor auto sunt din anul 2012, și mi-am început activitatea în Valea Jiului, la Școala de Șoferi Axel(o școală de nota 10, cu un colectiv de nota 10, și rezultate de excepție), dar între timp m-am mutat în Timișoara la Școala de șoferi Euro Driver, iar acum sunt din nou în Petroșani la Școala MARA. Îmi place ceea ce fac, și cu toate că uneori e greu, permisele de conducere ale elevilor mei îmi sunt motive de bucurie.

După ani de zile în care le-am făcut site-uri altora, într-un final, a venit și momentul să mă decid să-mi fac și eu o pagină personală, un blog, așa că m-am apucat de treaba și uite-mă pe net! O să încerc să scriu de toate, și cât pot de des, când o să am ce scrie, și nu doar ce ține de școala de șoferi. Nu sunt unul din cei mai ordonați oameni din istorie, dar o să încerc să structurez articolele cât pot de bine pe acest site.

Despre pasiunile mele nu o să scriu pe pagina asta, unele vor apărea din când în când pe blog, iar în legătură cu limbajul folosit, dacă e prea de colțul blocului o sa vă rog să nu mă criticați prea tare, n-am excelat niciodată la limba romană în școală.

Ajunge! Am scris destul!

Sunt de găsit și pe

1 răspuns

  1. Ingrid spune:

    Pacat ca nu mai esti instructor in Timisoara! Am 2 saptamani de cand am picat a doua oara (cu brio) traseul! Sunt foarte dezamagita de mine si mi-am pierdut in totalitate orice urma de curaj. De 2 zile rascolesc internetul in cautare de instructori si am dat peste blog-ul tau. Nu mi-a venit sa cred cum le-ai nimerit pe toate! Vroiam permis pt inramat, Scoala de soferi prin recomandare (chiar poate sa dureze cat facultatea, in cazul meu), alegerea instructorului am facut-o pe criterii economice (pur si simplul m-am zgarcit in ziua inscrierii, am ales cea mai ieftina varianta) si ai mare dreptate in legatura cu varsta instructorului, al meu are o VARSTA si o experienta mare, dar simt ca nu suntem compatibili. Toate cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.