Azi vă recomand spălătoria auto „La Nicu” din Petrila

spalatoria auto la nicuE plin de spălătorii auto peste tot, dar astăzi vorbesc cu cei care trăiesc în Valea Jiului. Astăzi vreau să vă recomand spălătoria auto „La Nicu” din Petrila. Pentru ca nu de puține ori se întâmplă să mergi să speli mașina și să pleci de-acolo dezamăgit. La fel pățesc și eu de multe ori. Nu și ieri! Ieri am fost la spălătoria auto „la Nicu” în Petrila să spăl „bolidul”. Aici nu doar că nu am plecat dezamăgit dar chiar pot spune că am fost impresionat.

Sunt multe pe marginea drumului, dar părerea mea e că multe spălătorii auto își bat joc pur și simplu! Cel puțin cât am stat în Timișoara am văzut multe! Nu-i așa că nu îți place atunci când vezi că îți face mașina în grabă și când pleci observi tot felul de „missed a spot”? Că dă cu spumă activă și o spală repede jos de nici nu apucă să-și facă spuma treaba, și după ce se usucă încă se vede pământ pe mașină. Sau lungește spuma aia cu apă de nu mai are nici un efect? Sau când te minte că dă cu ceară când poate nici nu are ceară? Sau la interior când aspiră de parcă matură mizeria sub covor? De multe ori stau și mă gândesc dacă aspiratorul acela mai face și altceva în afară de gălăgie. Sau vezi că șterge parbrizul pe interior, și după ce pleci de-acolo, și începe să-ți bată soarele în mașină și vezi clar pe parbriz zone pe care nici nu le-a atins cu cârpa?

Ei bine, la spălătoria auto „La Nicu” din Petrila n-am pățit așa ceva! Pot spune că aici chiar mi-au spălat mașina, și de aceea vă recomand celor din Valea Jiului să mergeți să încercați spălătoria auto „La Nicu” în Petrila! Și când spun spălat mă refer că exterior spălat cum trebuie cu spumă, și cu ceară, iar la interior aspirat așa cum trebuie, bordul curățat frumos și cu atenție la detalii, toate elementele de plastic lustruite frumos, preșurile curățate, geamurile șterse frumos și complet, și nu cu lavete murdare cum se face în alte părți.

Am văzut că au chiar și ofertă! Dacă nu ai timp să mergi personal la ei la spălătorie, suni pentru programare și vin ei, îți iau mașina, o duc la spălat și ți-o aduc înapoi curată! Interesant, nu?

În încheiere mă declar mulțumit de Spălătoria Auto „La Nicu” din Petrila! Cu siguranță aici îmi spăl mașina de-acum înainte!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.