Concert Adi Cîmpeanu & Florin-Paul Camen la Yoyo`s Irish Pub în Petroșani

concert adi cimpeanu & florin paul camenDin categoria evenimente de Valea Jiului. După cum spuneam, și noi, aici în Valea Jiului avem evenimentele noastre. Iar când vorbim de muzică, cu siguranță nu suntem ultimii pe listă în țara asta. În seara aceasta, începând cu ora 21:00 ne vedem la Yoyo`s Irish Pub în Petroșani! Adi Cîmpeanu și Florin-Paul Camen ne așteaptă cu un concert de muzică folk.

Despre [highlight]Adi Cîmpeanu[/highlight] o să spun că e genul de „cântător” de la munte din Parâng, din zona noastră a Văii Jiului, genul care, cu o chitară în mână, știe să te țină treaz toată noaptea fără să vrei să-l lași să plece sau să se oprească din cântat. Evident, nu e doar un „cântător”, căci are rucsacul plin de jucării, dar astăzi vine cu chitara. Celelalte jucării să i le cereți voi că e ușor de găsit pe facebook, pe munți sau chiar când vă face cu mâna de pe cer… Zbor cu parapanta

Chef la Straja de Sfintele Pasti .Cabana Taho ,multumim din inima d-lui Renato d-nei Cristina pentru gazduire.

Posted by Adi Cimpeanu on Thursday, May 9, 2013

[highlight]Florin-Paul Camen[/highlight] e tot din Valea Jiului, mai exact din Lupeni, și ne cântă folk prin toată țara de mulți ani de zile. În seara asta ne cântă în Petroșani la Yoyo`s Irish Pub! Mulți l-ați mai auzit și sunteți familiari cu ceea ce cântă.

Adi, ți-am furat afișul ca să-l pun aici! Sper să nu te superi!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.